Nieuws


Lieve fanclubleden

Als trouwe fans van Ive Rénaarts zijn we natuurlijk allen heel trots op de geboorte van Ives laatste nieuwe album : “Ik geloof”.  We wensen Ive en zijn team dan ook een hele dikke proficiat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Op 23 september stelde Ive zijn fonkelnieuwe album “Ik geloof” voor en verraste hij alle genodigden, fans, pers, collega’s, … met de aangrijpende en imposante composities die hij in de afgelopen maanden heeft vastgelegd.  Hopelijk was u er ook bij en hebt u al veel kunnen genieten van deze overweldigende cd, die menige feestzalen en schlagerfestivals zal doen opvrolijken!

Beluister hem hier via:

Spotify: https://open.spotify.com/playlist/31rBBc1oeIRTd6N4bGfo0y?si=U8ntwUDRRFGPaQVFZU4hYQ

Apple Music: https://music.apple.com/be/album/ik-geloof/1480449956?l=nl

Uw volgende nieuwsbrief steken we graag in een nieuw jasje. Daarom willen we u graag vragen om uw geboortedatum te bezorgen aan Carine; hebt u ideeën, voorstellen, een grappige anekdote, …  mag u deze ook bezorgen aan Carine via 0498/26 90 42 of carine.verswijvel@vbs-omnibus.be

Het fanclubbestuur wenst u alvast zeer veel luisterplezier met het allernieuwste album van Ive Rénaarts:

“Ik geloof”

——————————————————————————————————————–

– Ive Rénaarts wordt dit jaar 40 en viert dat natuurlijk op gepaste wijze met een nieuw album dat later dit jaar zal verschijnen. 1 van de nieuwe nummers op dat album wordt tevens Ive’s nieuwe single, een duet dan nog wel met Margriet Hermans.

Als nummer werd er niet voor niets gekozen voor het mooie ‘De Wereld Draait Maar Door’, een nummer dat Margriet in 1999 schreef en destijds bracht met Paul De Leeuw.

Anno 2018, bijna 20 jaar later wordt het nummer nog eens van onder het stof gehaald, kreeg het een eigentijds arrangement met zich mee en valt Ive Rénaarts de eer te beurt om het samen met Margriet ten beste te brengen.

Het nummer is sinds maandag 9 april digitaal verkrijgbaar als download of via streaming.

https://itunes.apple.com/be/album/de-wereld-draait-maar-door-single/1369251197?l=nl